НОВО
 Секогаш квалитетните производи можете да ги најдете во нашите четири продавници низ Скопје

Продавница во пазарот Ѓорче Петров локал 709. Тел: 61 47 118
Продавница во трговски центар Буњаковец (до експозитура Стопанска Банка). Тел: 61 44 966
Продавница во Зелен Пазар наспроти тезгите со текстил. Тел: 32 21 433
Продавница во трговски центар Бисер во Аеродром до Пеко.Тел: 245 49 29
Мар Вик © 2013
power by webstrani