НОВО
Мар-Вик ДОО Скопје
Седиште: ул.Бертранд Расел бр 50 Скопје

Здрава храна достапна на четири локации низ Скопје

1.Продавница во пазарот Ѓорче Петров локал 709. Тел: 61 47 118

2.Продавница во трговски центар Буњаковец (до експозитура Стопанска Банка). Тел: 61 44 966

3.Продавница во Зелен Пазар наспроти тезгите со текстил. Тел: 32 21 433

4.Продавница во трговски центар Бисер во Аеродром до Пеко.Тел: 245 49 29

www.marvik.com.mk
mail: info@marvik.com.mk

Ви е потребен контакт
Пратете ни меил преку долната форма
Ваша меил адреса
Од кого (опционално)
Наслов на пораката
П
о
р
а
к
а
Продавници во градот Скопје
Нашите производи можете да ги купите на четири локации во Скопје
   


Мар Вик © 2013
power by webstrani